14 november: Grenzeloos Circulair 2023

De circulaire transitie is nationaal én wereldwijd in volle gang. Benieuwd welke internationale kansen deze transitie jou brengt als Nederlandse ondernemer? En welke ondersteuning beschikbaar is voor jouw uitdagingen? Tijdens Grenzeloos Circulair 2023 in Delfzijl (Groningen) op dinsdag 14 november 2023 gaan we in op deze vragen, duiken we dieper in internationale circulaire ontwikkelingen in verschillende sectoren, ontmoet je andere circulaire ondernemers met internationale ambities én ga je beleven wat er in de regio Noord-Nederland allemaal gebeurt op het gebied van circulaire economie.

Programma

12:00-15:00: We starten met een gezamenlijke lunch en netwerkmoment. Na de lunch heten we je van harte welkom namens de organisatie, met toespraken door o.a. Heleen van Wijk (Groningen Seaports), onze directeur Freek van Eijk en een inspirerende internationale keynote spreker. Daarna gaan we dieper in op de volgende thema’s: chemische recycling, circulair & biobased bouwen, en kritische materialen in de energietransitie.

15:00-16:30: In het tweede deel van de middag heb je de keuze uit de volgende opties:

1) Ga op excursie naar circulaire bedrijven in Chemport Europe,
2) Doe mee in een van de workshops over circulair & internationaal ondernemen, bijvoorbeeld over subsidiemogelijkheden of de circulaire kansen in de Nordics.

16:30-18:30: We sluiten de middag feestelijk af, waarbij je kunt genieten van een hapje en drankje.

Tijdens het programma geven we ook het woord aan inspirerende circulaire ondernemers uit Noord-Nederland!

Het programma is nog in ontwikkeling. Check hier de laatste stand van zaken.

Aanmelden

Geïnteresseerd? Meld je dan op deze pagina aan (doorscrollen naar beneden)! Deelname is gratis!

Deze editie wordt georganiseerd in samenwerking met Circulair Groningen, Circulair Friesland, Groningen Seaports, Chemport Europe en RVO, met ondersteuning van het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat.

Dit artikel delen:

Menu