Actualisatie van het Uitvoeringsprogramma Circulaire Economie 2021-2023 gepubliceerd

Deze week is de actualisatie van het Uitvoeringsprogramma Circulaire Economie 2021-2023 gepubliceerd. Het geeft een overzicht van ontwikkelingen in #circulaireeconomie. Daarbij gaat het om nieuwe activiteiten en de voortgang van lopende activiteiten binnen het Uitvoeringsprogramma Circulaire Economie. Ook over de KIA CE is te lezen, o.a.:

“Sinds begin 2020 geeft de Kennis- en Innovatieagenda CE (KIA CE) richting aan de inzet van innovatiemiddelen van Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat , NWO (Dutch Research Council) en TNO, in publiek-private samenwerking in het kader van het missiegedreven topsectoren- en innovatiebeleid.”

“Vanuit de KIA CE wordt samengewerkt met alle transitieagenda’s en Topsectoren, evenals de andere CE-partners via bijvoorbeeld CIRCO | Creating Business through Circular Design en Versnellingshuis Nederland circulair!.”

“Op 6 juli 2021 heeft IenW binnen de subsidieregeling TSE Industrie een aparte call voor CE-innovatieprojecten opengesteld, geïnspireerd op de Kennis- en Innovatieagenda CE (KIA CE). De bedoeling is om in 2022 weer een subsidiecall open te stellen. Met een call wordt gedoeld op de publicatie van een uitnodiging om voorstellen in te dienen bij de subsidieregeling. Op deze manier worden innovaties op het gebied van circulaire economie ondersteund”.

Lees meer of download het rapport

 

Dit artikel delen:

Menu